BiHEnglish

CAR prirode i Kuća prirode su voćni sokovi od posebno odabranih vrsta i sorti voća iz domaćih voćnjaka.

Proizvedeni su cijeđenjem zdravog, zrelog voća bez dodataka koncentrata, konzervansa, sećera, saharina i vode, nakon čega je izvršena pasterizacija kako bi se sačuvala sva hranjiva i ljekovita svojstva.

Posebna receptura i odabir sorti voća našim sokovima daje jedinstven i nezaboravan okus i budi želju da popijemo još jednu čašu.


Sokovi imaju blagotvorna i ljekovita svojstva, preporučuju se djeci i trudnicama, kao i svima koji drže do svog zdravlja.Sokovi DOMAĆE se proizvode od koncentrisanih sokova u pakovanjima od 720ml. Recepture i postupak pravljenja sokova su dugo razvijani i garantujemo da će vas ukus i cijena ove grupe proizvoda ugodno iznenaditi.

SOK OD JABUKE

SOK OD JABUKE proizveden od koncentrisanog soka jabuke. Udio voća 100%. Sastojci: sok od jabuke vitamin C, limunska kiselina.
Bez konzervansa i zaslađivača. Bez dodatka šećera. Pasterizovan. Pakovanje 0,72l.

SOK OD ARONIJE


Proizveden od koncentrisanog soka aronije i jabuke. Udio voća 100%. Sastojci: sok aronije 58%, sok jabuke 42%, limunska kiselina.
Bez konzervansa i zaslađivača. Bez dodatka šećera. Pasterizovan. Pakovanje 0,72l.

SOK OD NARANČE SA PULPOM


Proizveden od koncentrisanog soka naranče. Udio voća 100%.
Sastojci: sok od naranče i pulpa od naranče.
Bez konzervansa i zaslađivača. Bez dodatka šećera. Pasterizovan. Pakovanje 0,72l.

SOK MULTIVITAMIN SA 12 VITAMINA

Proizveden od koncentrisanih sokova. Udio voća i povrća 100%. Sastojci: jabuka, naranča, ananas, grožđe, banana, guava, kajsija, limun, mango, mandarina, limeta i mrkva.

SOK OD ŠUMSKE BOROVNICE

Proizveden od koncentrisanih sokova šumske-divlje borovnice i jabuke. Sastojci: sok borovnice 52%, sok jabuke 48%, limunska kiselina. Udio voća 100%.

SOK OD PINK GREJPA sa pulpom

Proizveden od koncentrisanog soka  pink grejpa. Udio voća 100%. Sastojci: sok od pink grejpa i pulpa od pink grejpa.

SOK OD MRKVE


Proizveden od koncentrisanog soka. Udio povrća i voća 100%. Sastojci: kaša i sok mrkve 55%, sok jabuke 40%, sok naranče 5%, vitamin C, limunska kiselina.

SOK OD CVEKLE


proizvedeno od koncentrisanog soka cvekle. Udio povrća 100%. Sastojci: sok od cvekle i limunska kiselina.


SOK OD POVRĆA


Proizveden od koncentrisanog soka. Udio povrća i voća 100%. Sastojci: sok cvekle 30%, kaša i sok mrkve 30%, sok jabuke 30% i sok naranče 10%.